HERTA 3000 Kft.

Klímatechnika

Új klímaberendezések telepítésében és meglévők javításában, karbantartásában egyaránt segítő kezet nyújtunk. Igény esetén a céljainak tökéletesen megfelelő légkondicionáló kiválasztásában is segítünk. Garantáljuk a magas komfortérzetet. Klímatechnika A-tól Z-ig. Légkondicionálók telepítését és javítását szakképzett kollégáinkkal egyaránt vállaljuk. A klímaberendezés kiválasztásában és beszerzésében is segítünk.

Hőszivattyú

Hőszivattyúk bekötését és beüzemelését rugalmas csapatunkkal vállaljuk. A szakszerűen kiválasztott és telepített hőszivattyú berendezés az év 365 napján kényelmet nyújtó fűtést és hűtést, illetve használati melegvíz előállítási lehetőséget biztosít. Akár újonnan épült ingatlanról vagy meglévőről van szó, csapatunkkal örömmel segítünk a hőszivattyú telepítésében. Hőszivattyú bekötése és beüzemelése korrekt áron, gyors határidővel.

Légtechnika

Tökéletes szellőzésre és mindig friss levegőre vágyik? Akár otthona levegőjét varázsolná egészségesebbé, akár ipari célokhoz keres légtechnikai berendezést, a készülék kiválasztásától kezdve a telepítésén és üzembe helyezésen át mindent megoldunk. Ideális légtechnika kiépítésével a folyamatosan friss levegő és a kellemes szellőzés garantált. Légtechnika tervezést, illetve kivitelezést középületekben és ipari létesítményekben is vállalunk.

Hűtéstechnika

Nyáron kellemesen hűsítő, télen pedig igazán lélekmelegítő légkört szeretne? Legyen szó lakása, családi háza, irodája vagy éppen ipari komplexuma profi hűtéstechnikája kiépítéséről, felkészült csapatunkkal állunk rendelkezésére. Direkt és indirekt hűtési rendszerek bekötésével biztosítjuk a kívánt hőmérsékletet. Keressen minket bizalommal!

Szellőzés

Otthona vagy ipari üzeme szakszerű szellőztetéséről szeretne gondoskodni? Szellőzéstechnikában rutinos szakembereinkkel az elsőtől az utolsó lépésig minden teendőt megvalósítunk.

Betonfúrás

Már nem elég egy átlagos fúró és egy félnapos munka, hanem igazán profi eszközökre és csapatra van szükség? Még a makacs vasbeton és panel fúrása esetén is hasítunk, mint kés a vajban.